Over ons

Stichting Jeugdhonk Oldemarkt

De stichting is in 1998 opgericht speciaal voor de kinderen en jongeren van Oldemarkt en omgeving. Het is een plek waar ze heen kunnen gaan om elkaar te ontmoeten op een gezellige verantwoorde manier. Bij de oprichting waren vooral de ‘oudere’ jongeren de doelgroep. De jongeren die nog te jong waren om echt ‘uit’ te gaan, maar oud genoeg om ook eens een avondje met vrienden van hun eigen leeftijd door te brengen. 

Inmiddels wordt er ook voor kinderen van de basisscholen een keer in de maand wat georganiseerd, de zogeheten Doe-middag. Voor de oorspronkelijke doelgroep, kinderen in de leeftijd van 10 tot 16, is er iedere vrijdagavond de ‘Chill-avond’. Tevens wordt er zo nu en dan een disco georganiseerd. Dit alles wordt gedaan door een enthousiaste groep vrijwilligers. Omdat vele handen licht werk maken zijn wij altijd op zoek naar meer vrijwilligers, dus heeft u interesse om ons te helpen, schrijf gerust een email of bel ons.

Het Jeugdhonk is voor jeugd van alle leeftijden. Oftewel: iedereen is welkom, van jong tot oud. Dus ook al zit u zelf niet meer op de basisschool, valt u al jaren niet meer onder de categorie ‘jeugd’, maar wilt u toch iets leuks organiseren voor de mensen uit Oldemarkt, kom dan gerust eens een kijkje nemen en de mogelijkheden bespreken. De koffie staat klaar!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close