Hoe werkt het?

Hoe werkt de Maandag Doe-middag precies?

De Maandag Doe-middag is voornamelijk voor de basisschoolkinderen uit Oldemarkt en omgeving (dus ook voor kinderen uit Oldemarkt die op een basisschool elders zitten). Om de kinderen een gelegenheid te bieden leuk met elkaar om te gaan worden er op deze middag leuke activiteiten aangeboden zoals: knutselen, buiten activiteiten, schilderen, handwerken, noem maar op. Ook zijn er voldoende spelletjes aanwezig om na de activiteit met elkaar mee te spelen.

Om het overzichtelijk, en gezellig te houden kunnen we maar een beperkt aantal kinderen per activiteit laten meedoen. Het is daarom niet handig als kinderen zich zonder aan te melden zomaar binnenlopen tijdens de Maandag Doe-middag (als het vol is moeten we ze misschien weg sturen). Dus graag van tevoren aanmelden. Dit kan via deze website. Kijk eerst onder het kopje ‘Doe-middag’ welke activiteiten er zijn en wanneer, ga daarna naar ‘aanmelden’ om uw kind/kinderen op te geven. Geef alstublieft bij het aanmelden het telefoonnummer door waar wij u die middag eventueel kunnen bereiken mocht er iets gebeuren!

Opgeven doe je per activiteit. Je geeft je dus alleen op als je ergens aan mee wilt doen. Je verplicht je niet om elke maand te komen. Je komt alleen als je zin hebt. Als je je hebt aangemeld, maar om wat voor reden dan ook toch niet kan komen, meld je dan 24 uur van te voren af (via website, telefonisch of Facebook).

Om de kosten te dekken van o.a het speelmateriaal, het drinken e.d. kost deelname €2,- per kind per middag. Dit kan vooraf per bank (rek.nr. NL09RABO0322008174) worden overgemaakt, u kunt cash betalen, of U kunt gebruik maken van strippenkaarten (zie reglement).

De inloop van de maandag Doe-middag is in principe vanaf 14:15 uur, maar er zal vanaf 14:00 uur al iemand aanwezig zijn. Om 16:15 is het weer afgelopen en gaan de kinderen naar huis. Als u uw kinderen ophaalt, zorg dan alstublieft dat u op tijd bent.

De Maandag Doe-middag in het Jeugdhonk is geen kinderopvang. Hiermee wordt bedoeld dat de ouders zelf verantwoordelijk blijven voor hun kinderen, en dat de kinderen vrijwillig komen, omdat ze er zin in hebben. Maak duidelijke afspraken met uw kind als ze naar de Doe-middag komen, b.v. of ze op eigen gelegenheid naar huis mogen, of dat u ze komt ophalen.

Nog even op een rijtje:

  • Je meld je aan per activiteit.
  • Je meld je 24 uur van te voren af als je niet kan (als er per bank is betaald word het geld retour gestort).
  • Kinderen kunnen rechtstreeks uit school komen, en krijgen dan drinken en een koekje.
  • Aan het eind van de middag ruimen we gezamenlijk op en gaan de kinderen om 16:15 uur naar huis.

Natuurlijk willen we ons zoveel mogelijk aan bovenstaande regels houden, maar we willen ook flexibel zijn. Als u dus een speciaal verzoek heeft bel dan even (0622344658) of stuur een email, dan kijken we of we er samen uit komen.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close